Onnea AdProfit 2013 -kilpailun voittajille!

AdProfit 2013 -voittajat palkittiin 20.3.2014 ravintola Pörssissä runsaslukuisen kutsuvierasjoukon kanssa. Katso kuvia tilaisuudesta.

VUODEN PARAS LANSEERAUS

Snellman – Kunnon lenkki
Ylituomaristo: ”Yhtiö on jatkanut oivaltavaa, vahvoihin tuote-etuihin keskittyvää markkinointia uudella tuotealueella. Yrityksen pieni koko on käännetty kilpailueduksi. Yhdeksi kampanjaksi rahaa on käytetty paljon, mutta tuloksetkin ovat kovat. Mediaa on käytetty perinteisellä tavalla lukuun ottamatta bloggaajia, joita on lähestytty rohkeasti. Hyvä ja toimiva kampanja on ajassa kiinni.”

Tutustu tiimiin, tekijöihin ja kampanjakuvaukseen »

 

KUNNIAMAININTA

Estrella / Estrella Kickers -lanseeraus

Ylituomaristo antoi kunniamaininnan Estrella Kickers -lanseeraukselle: “Hieno esimerkki tyylikkäästi toteutetusta viraalikampanjasta, joka lähti oikeasti elämään. Erittäin pienellä budjetilla on saavutettu hyvät tulokset.”

Tutustu tiimiin ja tekijöihin »

 

VUODEN PARAS KAMPANJA

Helsingin seudun liikenne HSL / HSL:n matkakortti

Ylituomaristo: “Kampanja osoitti, että joukkoliikenteestä kiinnostuneita autoilijoita löytyy, ja heidän tottumuksiaan on mahdollista muuttaa, kun olennainen kynnys matkakortin hankintaan poistetaan. HSL on oppinut käyttämään markkinointia ja hyödyntämään mainonnan keinoja; onnistunut tekemään merkittävää liiketoimintaa omalla kampanjallaan.”

Tutustu tiimiin, tekijöihin ja kampanjakuvaukseen »

 

VUODEN PARAS YHTEISKUNNALLINEN KAMPANJA

Uusi lastensairaala tukiyhdistys 2017/Uusi lastensairaala 2017 -varainhankintakampanja

Ylituomaristo: “Tänä vuonna Vuoden paras yhteiskunnallinen kampanja edusti ehdottomasti koko vuoden parhaimmistoa, sarjasta riippumatta. Ylituomaristo piti aihetta sinänsä helppona, mutta toteutusta loistavana, koska siinä ei tukeuduttu ”sosiaalipornoon” tai shokkitaktiikkaan. Kampanjan ydinviestiä lähdettiin viemään eteenpäin ilon ja positiivisuuden voimalla. Kampanja edustaa kansainvälistä tekemisen tasoa.”

Tutustu tiimiin, tekijöihin ja kampanjakuvaukseen »

 

ONNEA ADPROFIT JUNIORISARJAN VOITTAJILLE!

AdProfitin juniorisarjaan voivat osallistua 20–29-vuotiaat suunnittelijat ja opiskelijat. Tänä vuonna nuoret olivat eläkeläisten asialla teemalla ”Tervettä elämää eläkkeellä” Terveystalon kampanjabriiffin pohjalta.

  1. 1 sija Joel Lindgrén – Pidä elämästä kiinni
  1. 2 sija Vesa Markonsaari  ja  Lauri Pitkänen – #Rippikutsu
  1. 3 sija Pia Grekula ja Susanna Heiskanen – Kunnon elämää

 

 VUODEN PARAS BRIIFFAAJA

Uudella Vuoden paras briiffaaja -sarjalla haluttiin korostaa hyvän briiffin ja saumattoman markkinoinnin suunnittelun merkitystä. Vuoden paras briiffaaja tekee yhteistyötä markkinoinnin suunnittelijoiden kanssa. AdProfit-historian ensimmäisen tittelin sai markkinointijohtaja Jan Koskinen, Instru optiikka.

Parhaan briiffajan ilmiantajat olivat Dagmar ja TBWA\Helsinki.

 

Marketing Finland logo

Yhteistyössä: